Johmée BV

 

Sinds onze oprichting in 1993 in Maastricht, heeft Johmée B.V. zich gevestigd als een toonaangevend familiebedrijf in de keramische industrie. Met meer dan een 25 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het transformeren van diverse keramische materialen, van wandtegels en buitentoepassingen tot indrukwekkende slabs variërend van 1m60 tot 3m20.

Wat ons onderscheidt? Onze unieke flexibiliteit in maatwerk. In plaats van ons te beperken tot vaste productielijnen, omarmen we een aanpasbare benadering in zowel ontwerp als productie. Ons machinepark omvat diverse zaagmachines, een freesmachine, en geavanceerde waterjets, die de voorhoede vormen van innovatieve technologie in de keramische industrie. Of het nu gaat om zaag- of plakwerkzaamheden, ons team is uitgerust om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Voor meer inzicht in onze kernwaarden en wat ons drijft, nodigen we u uit om verder te lezen onderaan deze pagina.

ONZE KERNWAARDEN

lampje

Innovatief
Door continu te blijven investeren in nieuwe machinerie en technieken kan Johmée makkelijk inspelen op de nieuwste consumententrends.

pijltjes

Flexibel
Vanwege de vlakke organisatiestructuur en directe communicatie met onze klanten zijn wij in staat snel te schakelen en korte levertijden af te geven.

checkbox

Kwalitatief & vakkundig
Dankzij onze deskundigheid en hoogwaardige machinepark leveren zijn wij in staat contant hoogwaardige en kwalitatieve producten te leveren.

connect

Betrokken en betrouwbaar
Wij stellen uw wensen voorop en streven hierbij naar een langdurig samenwerkingsverband met een efficiënte communicatie en optimale service.