MOGELIJKHEDEN

Bij Johmée B.V. streven we ernaar om voorop te lopen in de keramische industrie door een breed scala aan geavanceerde diensten aan te bieden. Op deze pagina duiken we dieper in enkele van onze kernwerkzaamheden:

WATERSTRAALSNIJDEN

Waterstraalsnijden is een van de meest veelzijdige en nauwkeurige technieken in onze branche. Bij Johmée B.V. hebben we deze technologie geperfectioneerd om uitzonderlijke resultaten te leveren. Onze geavanceerde 5-assige machines kunnen verstek- en ronde sneden maken, waardoor we in staat zijn om vrijwel elke gewenste vorm en snijwerk onder elke hoek te creëren.

Voordelen van Waterstraalsnijden:

 • Veelzijdigheid: Geschikt voor alle vormen en snijwerken.
 • Precisie: 5-assig snijden zorgt voor nauwkeurige sneden onder elke gewenste hoek.
 • Capaciteit: We kunnen materialen tot een dikte van 30mm snijden.
 • Groot Formaat: Onze machines kunnen formaten aan tot 3,20m bij 1,60m.

Of u nu een complex ontwerp of een eenvoudige snede nodig heeft, onze waterstraalsnijtechnologie staat garant voor ongeëvenaarde precisie en kwaliteit.

Lees meer

ZAgen

Bij Johmée B.V. combineren we jarenlange ervaring met geavanceerde technologie, waaronder zaagstraten voor kleinere formaten en een CNC-gestuurde brugzaag voor grotere projecten. Dit stelt ons in staat om met precisie en consistentie te werken, ongeacht de complexiteit van het project.

Voordelen van Onze Zaagwerkzaamheden:

 • Efficiëntie: Onze zaagstraten zijn ontworpen voor continue productie.
 • Nauwkeurigheid: De brugzaag biedt ongeëvenaarde precisie, van monsters tot grote gevelplaten.
 • Veelzijdigheid: We zagen alles, van stroken en plinten tot afwijkende vormen, met diktes van 6 t/m 40 mm.
 • Consistentie: Dankzij onze apparatuur leveren we keer op keer uniforme resultaten.

Bovendien werkt Johmée B.V. vaak samen met (internationale) tegelproducenten, waarbij diverse producten uit standaard tegelwerken zoals plinten, afwijkende vormen en maten, en samples vervaardigd worden.

Of uw project nu grootschalige productie of gedetailleerd maatwerk vereist, onze zaagfaciliteiten zijn uitgerust om aan al uw behoeften te voldoen.

Lees meer

Verlijmen

Bij Johmée B.V. nemen we verlijmwerkzaamheden uiterst serieus en zorgen we voor een naadloze afwerking die zowel esthetisch als functioneel is. Onze specialisten maken gebruik van vorstvrije en UV-bestendige lijm, ideaal voor outdoor toepassingen. Elk stuk wordt zorgvuldig met de hand verlijmd, waarbij we zowel binnen- als buitenhoeken kunnen verwerken.

Kenmerken van Onze Verlijmwerkzaamheden:

 • Precisie: Verlijming in verstek en onder de gewenste hoeken voor een perfecte pasvorm.
 • Kleurafstemming: We passen de kleur van de lijm aan op het design van de tegel of het keramische blad, zodat het naadloos aansluit.
 • Veelzijdigheid: Van het creëren van zwembadranden tot opgedikte keukenbladen, onze expertise dekt een breed scala aan toepassingen.
 • Onderwatertoepassingen: Onze geavanceerde lijmen zijn ook geschikt voor onderwater toepassingen, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige resultaten.

Of u nu op zoek bent naar een specifieke verlijming voor een outdoor project of een verfijnde afwerking voor uw interieur, Johmée B.V. heeft de expertise en technologie om aan al uw verlijmbehoeften te voldoen.