Onze Klanten

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk voor hoofdzakelijk de zakelijke markt. Naast Nederlandse klanten, hebben we een netwerk van klanten over de grens in zowel Duitsland als België.

Tegelproducenten

Johmée B.V. is ontstaan uit de groeiende vraag van tegelproducenten naar maatwerkoplossingen, met Mosa Maastricht als onze grootste klant. We hebben diepe wortels in de keramische industrie en werken nauw samen met toonaangevende (internationale) tegelproducenten. Samen vervaardigen we diverse producten, van plinten tot afwijkende vormen en samples. Onze combinatie van historie, technologische expertise en flexibiliteit maakt ons de ideale partner voor tegelproducenten die streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Lees meer

Hoveniers & zwembadbouwers

 

Bij Johmée B.V. begrijpen we de specifieke behoeften van hoveniers en zwembadbouwers. Wij zijn experts in het vervaardigen van keramische zwembadranden en speciale tuintegels die perfect aansluiten bij de esthetiek en functionaliteit van tuin- en zwembadprojecten. Onze specialiteit ligt in het produceren van in-verstek-verlijmde rand - of traptegels, gecombineerd met unieke hoekoplossingen. Dit zorgt ervoor dat elk project, of het nu gaat om een zwembad of tuin, een naadloze en professionele uitstraling krijgt.

Lees meer

Architecten & Ontwerpers

Bij Johmée B.V. begrijpen we de creatieve en functionele behoeften van architecten en ontwerpers. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke keramische producten die uw ontwerpen tot leven brengen. Of het nu gaat om op maat gemaakte design-kubussen, stijlvolle brievenbussen, of andere kenmerkende producten zoals gevelpanelen en decoratieve wandelementen, wij zorgen voor een naadloze integratie in uw architectonische of interieurontwerp. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam, waardoor ze perfect aansluiten bij de visie van moderne architecten en ontwerpers.

Lees meer

Aannemers & Interieurbouwers

Bij Johmée B.V. begrijpen we de specifieke behoeften van aannemers en interieurbouwers. We zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte keramische oplossingen die perfect aansluiten bij bouw- en interieurprojecten. Onze expertise omvat:

  • Keukenbladen: Hoogwaardige keramische werkbladen die bestand zijn tegen hitte, krassen en vlekken.
  • Traptreden: Duurzame en esthetisch aantrekkelijke keramische traptreden voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.
  • Badkamermeubilair: We bekleden en vervaardigen unieke badkamermeubels, zoals wasbakken, met premium keramiek voor een luxe uitstraling.
  • Keramische Werkbladen: Op maat gemaakte werkbladen voor diverse toepassingen, van keukens tot kantoorruimtes.

Of het nu gaat om een grootschalig bouwproject of een verfijnd interieurontwerp, onze op maat gemaakte keramische producten zorgen voor een onderscheidende en duurzame afwerking. Met Johmée B.V. als partner bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap in elk detail.

Lees meer

Aannemers

Voor een scala aan specialisten in de gevelbranche levert Johmée B.V. het complete pallet aan bewerkingen aan keramische (grootformaat) tegels voor de realisatie van een onzichtbare bevestiging t.b.v. geventileerde gevelsystemen.

Lees meer

Meubelleveranciers

In opdracht van interieurbouwers en aannemers vervaardigen wij diverse maatwerk producten conform klantspecificatie.

Lees meer

keukenspeciaalzaken

Lees meer