Johmée B.V. gevestigd te Maastricht en opgericht in 1995 is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de keramische industrie.

Het produceren van bevestigingsmaterialen voor producten als urinoirs en gootstenen, het produceren van showroom-panelen en monstermappen ter presentatie van de collecties van de klant werden voorheen beschouwd als de belangrijkste bedrijfsactiviteiten. Gaandeweg is de focus volledig verlegd naar de verwerking van keramische materialen.

Inmiddels is Johmée B.V. uitgegroeid tot een specialist in het bewerken van keramische tegelwerken. De belangrijkste bedrijfsactiviteiten van vandaag de dag omvatten:

> Het leveren van maatwerk voor vloeren, wanden, gevels en meer;
> Het produceren van o.a. traptreden, zwembadranden, vijverranden, kozijnen en diverse andere hoekstukken.
> Het toepassen van boortechnieken voor diverse bevestigingsmethoden t.b.v. gevelsystemen;
> De productie van monstermappen ter presentatie van de collecties van de klant.

Door constante innovatie en investeringen in verschillende takken van de keramische industrie kan worden voldaan aan de stijgende vraag naar onze producten en specialisme vanuit de markt. Johmée B.V. heeft hiermee een stabiele positie in de markt verovert.

Innovatie

Door continu te blijven investeren in nieuwe machinerie en technieken kan Johmée makkelijk inspelen op de nieuwste consumententrends.

Kwaliteit

Kwaliteitsbewaking staat bij Johmée centraal. Dankzij onze deskundigheid en hoogwaardige meetapparatuur worden afwijkingen vroegtijdig gesignaleerd en blijft kwaliteit gewaarborgd.

Flexibileit

Vanwege de vlakke organisatiestructuur en directe communicatie met onze klanten zijn wij in staat snel te schakelen en korte levertijden af te geven.

Betrouwbaarheid

Johmee stelt uw wensen voorop en streeft daarbij naar een langdurig samenwerkingsverband met een efficiente communicatie en optimale service.

Bereikbaarheid

Door haar gunstige locatie in Zuid-Limburg op het industrieterrein Beatrixhaven te Maastricht en meerdere autosnelwegen op worpafstand is Johmée zowel vanuit Nederland als het buitenland goed bereikbaar.

Sluit Menu